maandag 25 juni 2012

Project Life 2012: week 24 en week 25

Een heerlijk weekendje weg om te scrappen met scrapvriendinnen........

Dat is wat ik het afgelopen weekend heb gedaan en zo af en toe is dat heerlijk. Drie dagen lang scrappen zonder dat ik op de tijd hoef te letten, alleen maar aandacht voor mijn scrapwerk en vooral veel ook veel kletsen, lachen en een hoge scrapproductie.
Het afgelopen weekend heb ik ook best veel gemaakt, maar het meeste is voor scrapdelight en zal dus later nog wel eens op mijn blog voorbij komen, maar nu nog even niet.

Wat ik wel kan laten zien is dat mijn PL weer helemaal is bijgewerkt en dat is weer een heerlijk gevoel.

Week 24 was een week  van strand, scrapsite meeting, eten bij vrienden en Olivier die bij ons op de slaapkamer heeft "gelogeerd".













 Week 25 was de week van vaderdag, een dagje met de jongens naar mijn ouders en natuurlijk een deel van het scrapweekend.















Week 26 wordt de laatste week in mijn eerste album van PL 2012. Vanaf week 27 begin ik in een nieuw album. De opdrachten van de online class " 31 Things"  kunnen er dan straks ook beter in, zo verdeeld over twee albums. Ik ben nog niet helemaal klaar met alle opdrachten, terwijl de class wel al is afgelopen.
Ik kan er niets aan doen, maar 24 uur in een dag is gewoon echt te weinig voor mij!

Ik ga dus maar snel weer verder.............
Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen (werd "in mijn tijd"  ooit gezongen door Toontje Lager).

Liefs Nicole

maandag 11 juni 2012

Project Life 2012: week 23

Dit is project life 2012, week 23; de week waarin ik eigenlijk niet zoveel aan PL gedacht heb en dus ook niet zoveel foto's en verhalen te vertellen had. Gelukkig brengt dan mijn Iphone altijd weer een oplossing, want daar staan genoeg foto's in die ik in een week dan toch nog maak (of krijg).
Deze week dus wat meer "random memories"  dan echt "dagboek-verhalen", maar daarom niet minder leuk om over een tijdje weer terug te zien. Dat is het leuke van PL; wat je er ook in vastlegt, het zijn herinneringen die je over een tijdje vergeten zou zijn en die nu voor altijd vastgelegd zijn.

Het is fijn om in PL je eigen ding te kunnen doen; dan eens heel uitgebreid, dan weer een gewone basispagina zoals deze week. En dit jaar dus ook met veel persoonlijke verhalen van mezelf omdat ik nog steeds bezig ben met de online-class "31 Things" en de uitwerkingen in mijn PL album van 2012 komen.

Deze week een foto van de nieuwe schoenen van Cas en Olivier, die ze samen met Arjan hebben gekocht (ja heus...... bij ons in huis komt daar soms geen moeder aan te pas), een foto van nieuw speelgoed van Playmobil waar de jongens helemaal weg van zijn en een foto van de eerste voorbereidingen van Cas zijn verjaardag; het rondbrengen van de uitnodigingen.
En zo komt er dus toch een hele week vol.

Tot zover weer!
Liefs Nicole

maandag 4 juni 2012

Project Life 2012: week 20, 21 en 22

het zijn drukke scrapweken, de laatste weken, met de online class van Ali Edwards " 31 Things" (waar ik overigens een klein beetje mee achter loop) en dan ook nog iedere week mijn PL bijhouden en af en toe wat maken voor Scrapdelight.
Maar ik klaag niet hoor. Ik vind het heerlijk om zoveel te scrappen...........

Vandaag laat ik jullie mijn bijgewerkte PL weer eens zien.
Week 20; de week van moederdag en de week waarin Arjan jarig is geweest, en raad eens hoe oud hij is geworden :-)






































week 21: de week waarin het het prachtig zomerweer was en ook de week waarin Cas vijf nachten achter elkaar droog is gebleven en dus zijn lang beloofde "op afstand bestuurbare auto"  heeft verdiend.


















En tenslotte vorige week, week 22; de week van Pinksteren waarin het ook nog zulk prachtig weer was en we daar heerlijk van genoten hebben.























Nou, dat kan maar weer helemaal bijgewerkt zijn. Dan heb ik de rest van de week om weer verder te gaan met de opdrachten van Ali's class. Ik ben inmiddels gevorderd tot en met dag 14, maar ik zou eigenlijk al bij dag 19 moeten zijn. Dat vind ik eigenlijk nog niet slecht! Het is in elk geval een heel erg leuke class, leerzaam en ik vind het geweldig dat er straks 31 verhalen zijn geschreven, over onderwerpen die ik zelf niet had kunnen verzinnen om over te schrijven. Misschien dat ik in een later blogbericht nog weer eens wat van de layouts zal laten zien, maar misschien ook niet...............

Liefs Nicole